Referenties

Uw mening over onze events

""


--

"(Over Netwerkersclub Gempemolen) Bij Stijn Van Der Meulen voel je u direct op uw gemak. Voortdurend zorgt hij voor zijn netwerkers, altijd bezig om iedereen verder te helpen. Ook voor beginnende netwerkers moet je zeker bij Stijn zijn"

Frank Huybrechts (0475260110)
Huybrechts

--

""


--

""


--

"(Over Netwerkers Antwerpen) Een eerste grote stap in het ongewisse... Netwerken, iedereen heeft er al van gehoord en eigenlijk doet ook iedereen het, maar dan zo actief en met die keiharde focus erop? Ik wist niet wat ik ervan moest denken. Uitgenodigd door een knalmadam begaf ik me met redelijk knikkende knieën naar "Den hertog" in Olen. Het hartelijke welkom, de hartelijke mensen, het lijkt wel één familie en ik hoorde daar vanaf minuut 1 bij ! Als accountmanager bij Hoffmann-Quality tools mag ik mezelf redelijk sociaal noemen, doch ben ik niet meteen het type dat uit zichzelf in een grote groep zal gaan spreken, ik ben niet de cliché verkoper vol met praatjes :) Maar dat was zonder Stijn "het netwerk-konijn" gerekend... daar stond ik plots voor de hele groep, te vertellen over "Sales". De avond als invitée bij Netwerkers.be (hej, dat rijmt :) ) heeft me redelijk uit mijn comfortzone gehaald, maar leuk dat het was !! Aan de grote familie, aan de andere nieuwelingen, aan Karin en aan Stijn, MERCI!"

Joeri Vlasselaer (0473747199)
Hoffmann-Quality tools

--

"(Over Netwerkersclub Waasland) De beste netwerkformule die ik al heb meegemaakt. En heel fijne deelnemers. Keep up the good work, Stijn Van Der Meulen!"

Ingrid De Cooman (0474 47 58 05)
Inspirei

--

"(Over Netwerkersclub Gempemolen) Stijn Van Der Meulen, bezieler van www.netwerkers.be, voor mij de persoon van 2016. Hij brengt ondernemers op speelse wijze bij elkaar en leert elkander business gunnen. Geven vooraleer te nemen, de kern van het netwerken. Op nog geen jaar tijd 6 clubs in verschillende regio's opstarten, vraagt visie, lef en kennis. Chapeau Stijn voor hetgeen je doet! Ook in 2017 zal Haug Chemie met jou meewerken. Wij geloven in jouw succesverhaal. 1000x dank!"

Peter Heymans (0478254693)
Haug Chemie

--

"(Over Netwerkersclub de Kempen) Netwerken was voor mij nieuw en een grote stap, want ik moest stevig uit mijn comfort zone treden. Aarzelend schreef ik me in voor de eerste meeting bij de Kempen en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Ik werd er met open armen hartelijk ontvangen en kreeg onmiddellijk het gevoel "part of the club" te zijn. Alle leden hebben de intentie van elkaar te helpen, of zoals bezieler Stijn dit benoemt: te gunnen en te geven"

Dominique Peeters (0498882720)
Superfecta

--

"Alleen al voor Hans zijn eten is het voor mij de moeite waard om langs te komen. Vers gemaakte vol au vent. Bovendien een kom vol rauwe witloof met mayonaise en lekkere frieten à volonté. De bezoekers en leden (Hilde, Peter, Hans, ...) zijn echt top. Dit alles maakt netwerken in de Gempemolen fantastisch. Ik bol na de maandelijkse meeting met het buikje vol en een smile op mijn gezicht richting Ternat"

Sonja Heydens (0475728673)
Bindomatic

--

"Gisteravond een eerste avond van netwerkers meegemaakt. We hebben er erg van genoten. Fijne avond met mooie mensen die open staan voor anderen en waar vriendelijkheid, liefde en spontaniteit centraal staan. Geen afstand omdat we nieuw waren in de groep. Heel erg bedankt. Het heeft ons nieuwe inzichten gegeven hoe we onze werking kunnen versterken van de vzw sociale dierenhulp en ons nieuw project."

Jolanda Kause (0477453306)
VZW sociale dierenhulp

--

"Netwerkers.be is een super netwerk organisatie met positieve business waarden, binnen een joviaal en familiaal kader! Superleuk en vooral interessant om andere gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten."

Karina Urbina (+32 497 40 92 97)
Business Boost Event

--

"Waarom vind ik dat zo fijn? Iedereen krijgt z'n moment, ook al zijn ze introvert. Positieve energie is enorm. Mensen die oprecht luisteren. Stijn als facilitator. Allerbelangrijkste: uit die fun komt er ook nog business. De kers op de taart."

Erendiz Ates (0497 93 74 91)
AZ Solutions

--

"Ik vond het écht een heel fijne avond. Ik bezoek regelmatig allerhande netwerkevents, maar de oprechtheid en de gunfactor onder de leden en bezoekers deze avond vond ik onvoorstelbaar tof! Heel warme, aangename mensen gesproken en nuttige contacten gelegd! Meer dan geslaagd dus."

Frederik Nédée (0477 96 27 60)
Bank van Breda

--

"Leuk, ontspannen netwerken met altijd een verzorgde maaltijd. Gunnen en geven is het devies, maar ook veel plezier hebben. Stijn leidt alles in goede banen en zorgt dat iedereen in een ongedwongen sfeer aan bod komt en vooral zichzelf kan zijn."

Marc Hofman (0473 43 37 35)
Antares Wellness