Referenties

Uw mening over onze events

"(Over Netwerkers Antwerpen) Ongedwongen sfeer, maar doeltreffend. Stijn maakt een heel duidelijke, gedetailleerde analyse van wie voor wie concreet iets kan doen. Ik ervaarde tijdens de eerste tafelronde dat de deelnemers raakvlakken hadden. Er kwamen verschillende situaties aan bod waar oplossingen voor problemen werden gevonden. Iemand had potentieel nood aan een bepaald profiel, en dat profiel zat effectief aan tafel. 3 van de 4 mensen (Stijn als moderator even niet meegeteld) aan tafel hadden een concrete behoefte aan mijn diensten en/of netwerk. Ik werd de volgende ochtend al gebeld door Nathalie van het reisbureau die dringend op zoek was naar een vertaler. De opdracht heb ik binnen de 2u uitgevoerd. Die 2 vertalingen maakten dat mijn inschrijvingsgeld al meteen terugverdiend was."

Bavo Verstraeten (0492606581)
Bravo

--

"(Over Netwerkersclub Gempemolen) Bij Stijn Van Der Meulen voel je u direct op uw gemak. Voortdurend zorgt hij voor zijn netwerkers, altijd bezig om iedereen verder te helpen. Ook voor beginnende netwerkers moet je zeker bij Stijn zijn"

Frank Huybrechts (0475260110)
Huybrechts

--

"(Over Netwerkersclub Gempemolen) Er bestaat geen leukere manier om zaken te doen. Netwerken is een verrijking voor je business maar ook voor jezelf. Iedereen kan iets betekenen voor elkaar in een ongedwongen sfeer. Je eigen engagement bepaalt je succes en Stijn is de ideale persoon om iedereen daarin te motiveren. Het gaf mij zoveel energie om deze fantastische mensen te ontmoeten waarbij ik zeker nieuwe contacten heb die ik nodig heb en kan gebruiken voor mijn netwerk!"

Kirsten Landsheer (0472698936)
Bliss Events

--

"(Over Netwerkersclub Limburg) Een zeer geslaagde avond. Leuke locatie, verzorgde maaltijd, talrijke opkomst en vooral b(l)oeiende mensen. Zo’n event geeft me de bevestiging dat starten met ondernemen de juiste keuze was. Ben je ondernemer en twijfel je of een netwerkevent wel iets voor jou is? Gewoon doen! Stijn is een krak in zijn vak en weet mensen als geen ander te enthousiasmeren. Nogmaals bedankt voor de uitnodiging."

Geert Knockaert (0497926908)
Atout Languages

--

"(Over Netwerkersclub Provincie Antwerpen) Een eerste grote stap in het ongewisse... Netwerken, iedereen heeft er al van gehoord en eigenlijk doet ook iedereen het, maar dan zo actief en met die keiharde focus erop? Ik wist niet wat ik ervan moest denken. Uitgenodigd door een knalmadam begaf ik me met redelijk knikkende knieën naar "Den hertog" in Olen. Het hartelijke welkom, de hartelijke mensen, het lijkt wel één familie en ik hoorde daar vanaf minuut 1 bij ! Als accountmanager bij Hoffmann-Quality tools mag ik mezelf redelijk sociaal noemen, doch ben ik niet meteen het type dat uit zichzelf in een grote groep zal gaan spreken, ik ben niet de cliché verkoper vol met praatjes :) Maar dat was zonder Stijn "het netwerk-konijn" gerekend... daar stond ik plots voor de hele groep, te vertellen over "Sales". De avond als invitée bij Netwerkers.be (hej, dat rijmt :) ) heeft me redelijk uit mijn comfortzone gehaald, maar leuk dat het was !! Aan de grote familie, aan de andere nieuwelingen, aan Karin en aan Stijn, MERCI!"

Joeri Vlasselaer (0473747199)
Hoffmann-Quality tools

--

"(Over Netwerkersclub Waasland) De beste netwerkformule die ik al heb meegemaakt. En heel fijne deelnemers. Keep up the good work, Stijn Van Der Meulen!"

Ingrid De Cooman (0474 47 58 05)
Inspirei

--

"(Over Netwerkersclub Gempemolen) Stijn Van Der Meulen, bezieler van www.netwerkers.be, voor mij de persoon van 2016. Hij brengt ondernemers op speelse wijze bij elkaar en leert elkander business gunnen. Geven vooraleer te nemen, de kern van het netwerken. Op nog geen jaar tijd 6 clubs in verschillende regio's opstarten, vraagt visie, lef en kennis. Chapeau Stijn voor hetgeen je doet! Ook in 2017 zal Haug Chemie met jou meewerken. Wij geloven in jouw succesverhaal. 1000x dank!"

Peter Heymans (0478254693)
Haug Chemie

--

"(Over Netwerkersclub de Kempen) Netwerken was voor mij nieuw en een grote stap, want ik moest stevig uit mijn comfort zone treden. Aarzelend schreef ik me in voor de eerste meeting bij de Kempen en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Ik werd er met open armen hartelijk ontvangen en kreeg onmiddellijk het gevoel "part of the club" te zijn. Alle leden hebben de intentie van elkaar te helpen, of zoals bezieler Stijn dit benoemt: te gunnen en te geven"

Dominique Peeters (0498882720)
Superfecta

--

"Alleen al voor Hans zijn eten is het voor mij de moeite waard om langs te komen. Vers gemaakte vol au vent. Bovendien een kom vol rauwe witloof met mayonaise en lekkere frieten à volonté. De bezoekers en leden (Hilde, Peter, Hans, ...) zijn echt top. Dit alles maakt netwerken in de Gempemolen fantastisch. Ik bol na de maandelijkse meeting met het buikje vol en een smile op mijn gezicht richting Ternat"

Sonja Heydens (0475728673)
Bindomatic

--

"Gisteravond een eerste avond van netwerkers meegemaakt. We hebben er erg van genoten. Fijne avond met mooie mensen die open staan voor anderen en waar vriendelijkheid, liefde en spontaniteit centraal staan. Geen afstand omdat we nieuw waren in de groep. Heel erg bedankt. Het heeft ons nieuwe inzichten gegeven hoe we onze werking kunnen versterken van de vzw sociale dierenhulp en ons nieuw project."

Jolanda Kause (0477453306)
VZW sociale dierenhulp

--

"Netwerkers.be is een super netwerk organisatie met positieve business waarden, binnen een joviaal en familiaal kader! Superleuk en vooral interessant om andere gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten."

Karina Urbina (+32 497 40 92 97)
Business Boost Event