GEMPEMOLEN (HAGELAND)

 

Doel is elkander iets gunnen. Anderen beter maken. De sfeer is heel informeel en ongedwongen. Leden zijn opvallende ondernemers. De dikkenekkerijfactor is nul. Doordat mensen elkaar beter maken, ontstaat er vertrouwen. En uit dat vertrouwen vloeit betere business voort.

ANTWERPEN

 

Gunnen & Geven. Netwerkers Antwerpen focust zich op ondernemers en sales met als werkterrein Antwerpen. Wij richten ons op uitblinkers, op professioneel en menselijk vlak. Bezoekers nemen 1x vrijblijvend deel, waarna je lid kan worden voor 11 avonden per jaar. Op verschillende manieren zorgen we er voor dat je niet anders kàn dan netwerken, evenwel zonder iets te forceren.

LIMBURG

 

Spreken voor groep? Hoeft niet. Het zijn anderen die over u praten, nadat ze u hebben leren kennen aan tafel. Kom met een open kijk: ontdek hoe je anderen kan helpen. De gunfactor staat centraal bij Netwerkers Limburg. Onze ondernemers in Limburg verwelkomen maandelijks bezoekers. Bezoek je ons graag "vrijblijvend"? Dat kan! De meesten doen dit door iemand te vergezellen die ze kennen. Wie solo komt, krijgt hiervoor veel respect. Je moet het maar doen: ergens terechtkomen waar je niemand kent. We bereiden de avond echter met u voor, opdat je je heel snel "thuis" voelt.

DE KEMPEN

 

We netwerken met een vaste groep beroepsexclusieve ondernemers, een groep bezoekers én een presentator. Krijg je op een avond graag veel kansen? Thema's staan in het teken van vooruitgang en elkaar helpen. Geen blabla, wel waardevolle sprekers.

WAASLAND

 

Vaste stek van de Netwerkers Waasland is de Sampan in Temse. Onze goed samenwerkende leden verwelkomen elke maand een mooi aantal bezoekers. Bezoekers zijn zaakvoerders/ondernemende sales die onze filosofie delen: netwerken gaat over de ander vooruit helpen. Beleef een komische, ontspannende avond waarin iedereen aandacht krijgt en geeft, voor 79 euro excl btw. Oosters eten en dranken zijn gratis én à volonté.

HOF TER VELDEN (regio Dendermonde)

 

Beleef een komische, ontspannende avond waarin iedereen aandacht krijgt, en geniet van lekker eten en drank à volonté, inbegrepen in de prijs van 79 euro excl btw voor de hele avond. Netwerkers vindt plaats in 8 Vlaamse regio's. Sinds januari 2017 leggen we in Dendermonde een opmerkelijk parcours af. De leden zijn gunners en gevers. Bezoekers zijn zaakvoerders/ondernemende sales uit de streek van Dendermonde die onze filosofie delen: netwerken gaat over de ander vooruit helpen in een amusante sfeer. Tips en tricks. Persoonlijk en zakelijk vooruit geraken.

GENT

 

Inschrijven voor een jaar Netwerkers Gent doet bijna iedereen na eerst een try-out te hebben meegemaakt. Tijdens die try-out zal je netwerk al aangroeien met fijne, open-minded zaakvoerders en managers. De sfeer is warm, haast familiaal. Het ijs is dan ook snel gebroken. We verwelkomen je graag in Salons Caipirinha in Merelbeke.

Interclub: interregionaal netwerken in Kruibeke

Woensdag 22 augustus 2018 om 18u30 maar al welkom om 18u

 

IEDEREEN welkom op dit event bij topfirma Maes-Boons NV in Kruibeke.

Interclub: interregionaal netwerken bij Colsoul

Woensdag 29 augustus 2018 om 19u15 maar al welkom 19u

 

Paëlla, rallywagens, topsprekers, oldtimers en 50 gedreven deelnemers: het recept voor een onvergetelijke avond. Max 50 inschrijvers.

AALST

 

Netwerkers Aalst is de 8ste regio waar Netwerkers maandelijks samenkomt.