[Bijna volzet]

Opzet van dit event:  We gaan voor de tweede keer in zee met zeilinstructeur Jelle Paulus.

"Ge zijt er echt tussenuit. Ge zijt op zee, weg van alles. Op een kleine oppervlakte zit ge met een kleine groep mensen samen die diepgang te bieden hebben. Ge geniet van lekker eten, elkaars gezelschap. Ge verbindt diep met elkaar."
Stephan Van Der Wildt, supply chain manager

"LEVENS/BUSINESS LESSEN OP ZEE โ›ต๏ธ Vorige vrijdag een heerlijk ontspannende dag zeilen. Ervaren zeiler Jelle Paulus bezorgde ons een schitterende ervaring. ๐Ÿ‘‰ Wat ik vooral zo inzichtelijk vond voor leven en business: โœ… we kregen een heel duidelijke uitleg over veiligheid aan boord, met klare afspraken, en goede verantwoording van ieders rol โœ… zo werden we in een half uur gevormd tot een gemotiveerd team โœ… de rust en expertise van de kapitein en Jelle maakten dat we ons heel veilig voelden โœ… de hulp en bezorgdheid bij zeeziek momenten, was ontroerend waarachtig ๐Ÿ’กtijdens de maaltijd na de zeiltocht voelde je de verbondenheid en het opgebouwd vertrouwen, door de manier waarop business ervaringen en plannen gedeeld werden Een ervaring om te koesteren…"
Adrien Willems, business mentor

Schema 09u00 al welkom 09u30 briefing 10u00 te water 's Middags een lunch en 's avonds een diner. Je zal zien: de gesprekken tijdens het diner zijn echt, open en verrijkend, omdat je de hele dag samen was. 20u00 einde

Goed om weten
Voor de expeditie telt de beurtenkaart niet mee. Meer over die beurtenkaart voor andere events: klik hier

Schrijf je nu in aan early-bird tarief van โ‚ฌ375 excl. BTW tot en met 02/09/2024. Vanaf 03/09/2024 betaal je โ‚ฌ425 excl. BTW.

Je kan je inschrijven tot en met 11/09/2024 via de website.