Een avond om nooit meer te vergeten, waarna je op een andere manier naar leven en afscheid zal kijken. Da's het opzet van deze op het eerste zicht gewaagde avond. 

Welkom bij De Uitvaartondernemer in Hamme. Het concept van deze begrafenisondernemer is uniek voor Hamme en Dendermonde. Zaakvoerders Peter en Hendrik geven een uitzonderlijke blik achter de schermen en laten daarbij geen taboe onbesproken.
Lea Witvrouwen, bij het grote publiek misschien beter bekend als Lea Schepers uit Benidorm Bastards, stelt haar tweede boek voor: “Wat als ik er niet meer ben?”. Het gaat over het leven met autisme. Lea heeft twee volwassen zonen met autisme spectrum en is mantelzorger.

Schema
19:00 welkom voor het apertief
19:15 het leven vieren. Lea en Peter krijgen het woord.
20:00 3 rondes met telkens 3 nieuwe gesprekspartners, dus je spreekt minstens 9 mensen op anderhalf uur. Een gang per ronde. 
21.30 napraten

Wie
Ondernemend. Wij geloven in het smeden van banden waarbij de oprechte intentie centraal staat om anderen beter te maken. Gesprekken met diepgang in rondes die u die tijd geven. Max 16 deelnemers, zowel leden als niet-leden.