Welkom als niet-lid bij Netwerkers Gempemolen, voor de laatste avond die doorgaat in de Gempemolen in St-Joris-Winge. 28 november 1 spreker, 1 mastermind, 2 gangen en 7 speed dates. Vanaf 12 december wisselen we maandelijks van locatie, te beginnen met Java Koffie in Rotselaar. 

Thema
Vastgoed & bouw.

Spreker
Stefaan Janssens, zaakvoerder van Janssen en Janssen vastgoed, actief met verschillende kantoren. Stefaan gelooft heel erg in de samenwerking tussen vastgoedmakelaar en projectontwikkelaar. 

Hoe
Je komt met open vizier, zonder te pushen, in de hoop je firma te laten groeien. Netwerkers gaat niet over directe verkoop maar over mogelijk toekomstige sales. Je betaalt online bij inschrijving. Als je je onderaan deze pagina wil inschrijven voor dit event, dan krijg je meteen een scherm waarin je gegevens over je bedrijf en jezelf invult. Want nog belangrijker dan wie jij kent is dat anderen jou kennen. Je krijgt enkele dagen voor het event de keuze van tafelgenoten. Je weet dus op voorhand wie er aanwezig zal zijn. Da's een grote troef.

Locatie
Het event gaat door in St-Joris-Winge, waar je geniet van een soepje, lekkere steak/vegetarisch alternatief en drank. Al welkom in de Gempemolen vanaf 18u.

Deelnemers
Niet-leden zijn zoals op elk event van Netwerkers welkom om te proeven van de unieke sfeer van Gunnen & Geven. Max 15 deelnemers die geen lid zijn van Netwerkers Hageland, naast de vaste leden. 
Ingeschreven niet-leden:

 1. Yves Cannaerts, ramen en deuren 
 2. Stefaan Janssens, immo 
 3. Luc Berlamont, architect
 4. Eva Collaerts, immo
 5. Karlien Valvekens, websites
 6. Bruno De Troch, Spaans vastgoed
 7. Peter Wolters, kredietverstrekker
 8. Christel Caers, woningbouw
 9. Bart Volckaerts, woningbouw
 10. Don Pironet, apps 
 11. Bart Van den Bergh, apps 
 12. Jonathan Bruyninckx, projectontwikkeling
 13. Chon Min Leung, immo

Schema
18u00 welkom & soep
18u30 intro door Stijn Van Der Meulen, bezieler van Netwerkers
18u40 Stefaan Janssens 
19u10 hoofdgerecht & mastermind (per 4) 
20u00 pauze
20u10 speed date
20u20 speed date
20u30 speed date
20u40 speed date 
20u50 speed date
21u00 speed date
21u15 speed date
21u30 slotwoord & calls to action