Welkom als niet-lid bij Netwerkers Gempemolen, genoemd naar de vaste locatie van Netwerkers Hageland. 

Thema
Vastgoed & bouw verenigt ondernemers uit het Hageland, en naar verwachting ook Kempen en Limburg.

Spreker
Stefaan Janssens, zaakvoerder van Janssen en Janssen vastgoed, actief met verschillende kantoren. Stefaan gelooft heel erg in de samenwerking tussen vastgoedmakelaar en projectontwikkelaar. 

Hoe
Je komt met open vizier, zonder te pushen, in de hoop je firma te laten groeien. Netwerkers gaat niet over directe verkoop maar over mogelijk toekomstige sales. Je betaalt online bij inschrijving. Als je je onderaan deze pagina wil inschrijven voor dit event, dan krijg je meteen een scherm waarin je gegevens over je bedrijf en jezelf invult. Want nog belangrijker dan wie jij kent is dat anderen jou kennen. Je krijgt enkele dagen voor het event de keuze van tafelgenoten. Je weet dus op voorhand wie er aanwezig zal zijn. Da's een grote troef.

Locatie
Het event gaat door in de gezellige Gempemolen, waar je geniet van een soepje, lekkere steak/vegetarisch alternatief en drank. Al welkom in de Gemp vanaf 18u.

Deelnemers
Niet-leden zijn zoals op elk event van Netwerkers welkom om te proeven van de unieke sfeer van Gunnen & Geven. Max 30 deelnemers, leden inbegrepen. 

Schrijf je nu in aan early-bird tarief tot en met 04/11/2019. Vanaf 05/11/2019 is de inschrijvingsprijs €79.50 in plaats van €69.50 (excl. BTW).

Je kan je inschrijven tot en met 28/11/2019 via de website. Laattijdige inschrijvingen kunnen enkel mits akkoord van organisator Stijn.