Welkom
Welkom als niet-lid op deze avond van Netwerkers de Kempen om de vaste leden en niet-leden te leren kennen. Een bont, joviaal gezelschap dat jou maar al te graag leert kennen. De sfeer is to the point en zéér gemoedelijk. Focus ligt op grotere projecten en industriebouw. 

Deelnemers 
Opgelet. Max 32 deelnemers, zowel leden als niet-leden. Je leert 3 deelnemers kennen in de hoofdgerecht ronde, en 3 anderen tijdens het dessert. Er is ook speed daten. Doorheen heel de avond spreken deelnemers een tiental ondernemende netwerkers. De niet-leden: Ihouse, Ivo Gijbels, Cuylaerts, Brix 2.Build, …

Voorwaarden
Je komt met open vizier, zonder te pushen, in de hoop je firma te laten groeien. Netwerkers gaat niet over directe verkoop maar over mogelijk toekomstige sales. Je betaalt online bij inschrijving. Als je je hieronder wil inschrijven voor dit event, dan krijg je meteen een scherm waarin je gegevens over je bedrijf en jezelf invult. Want nog belangrijker dan wie jij kent is dat anderen jou kennen. Je krijgt enkele dagen voor het event de keuze van tafelgenoten. Je weet dus op voorhand wie er aanwezig zal zijn. Da's een grote troef. Tot hiertoe schreven zich 12 niet-leden in. 

Schema
18u00 apero en hapjes
18u30 welkomstwoordje en gerichte voorstelling deelnemers door Stijn Van Der Meulen, bezieler van Netwerkers
18u45 hoofdgerecht & mastermind
19u40 pauze
19u55 sprekers Gerry Aerts, Jan Geerts en Jan Vanstraelen
20u30 dessert aan nieuwe tafel & mastermind
21u00 pauze
21u10 speed date
21u25 speed date
21u40 bevraging & slotwoord
21u50 napraten
22u30 einde

Late inschrijvingsprijs: 94.50 euro ex btw
Met korting een event bijwonen? Schrijf je vroeg in voor een ander event, en profiteer van de vroegboekkorting én een grondige voorbereiding.