Partnerships: hoe werk je samen naar een win-win? Welke zijn de factoren die tot duurzaam succes leiden? Wat zijn de valkuilen? Karolien Dekoster en Dennis Fredrickx geven een interactieve keynote. 90 procent van onze deelnemers in Antwerpen gaven hen grote of grootste onderscheiding bij de evaluatie. 

Kostprijs
125 euro ex btw – nog 1 plaats op 20 deelnemers over.

Filosofie
Gunnen & Geven: met de beste bedoelingen anderen vooruithelpen in hun ondernemerschap. Welkom als niet-lid bij de clans van Netwerkers Dendermonde en Oost-Vlaanderen Bouw. 

De 7 werken van chef Steven Segers (Vu-gastro)

Koud:
-Carpaccio Sint- jacobsvrucht,limoen,komkommer
-Duo tonijn,tartaar,sashimi,zoete aardappel, eendenlever
-Tartaar rund, kwartelei,toast, dragon

Warm:
-Zalm,spinazie,rode wijnsaus
-Risotto zwart, scampi, venusschelp
-lomo iberico, ratatouille, Parisienne aardappel

Dessert:
Rode vruchten, mascarpone,plattekaas, crumble

Locatie
Hans Keukens, uw keukenspecialist
Steenweg naar Wetteren 34
9200 Schoonaarde

Schema
19u00 al welkom
19u20 eerste gangen in ronde 1
19u40 Dennis Fredrickx en Karolien De Koster deel I – terwijl nieuwe gangen
20u20 nieuwe gangen met je matches
21u00 Dennis Fredrickx en Karolien De Koster deel II
22u30 napraten

Deelnemers
Na de try-out kan je ons in 2020 nog eens bezoeken, hier of in een andere regio. Wie weet word je zelfs lid. Wist je dat alle leden ook aan alle online avonden gratis mogen deelnemen?