Atlantikwall Raversyde is een van de best bewaarde restanten van de Duitse verdedigingslinie, met meer dan zestig bunkers, open en ondergrondse gangen, observatieposten en geschutstellingen. Tijdens de wandeling met gids komen zowel WO I als II aan bod. 

Batterij Aachen, een uniek bunkercomplex uit WO I, ligt in een glooiend duinengebied met uitzicht op zee. De batterij onderging een uitgebreide en grondige restauratie en herinrichting. De gids dompelt je onder in de boeiende geschiedenis van het dagelijkse leven in de kustbatterij en aan de bezette kust. Met beeld, animaties, (beton)maquettes en een 3D-reconstructie kom je meer te weten over de mysterieuze oorlog op zee en de kustverdediging. Pik ook een vleugje cultuur mee en ontdek het Groen Geruite huis van kunstenares Lily Van der Stokker (Beaufort). Ze inspireerde zich op het artistieke verleden van prins Karel en de camouflagetechnieken op schepen. Ze wou een vleugje vrouwelijkheid brengen, in een voor haar, mannelijke site. Batterij Saltzwedel-neu (WO II) is een schoolvoorbeeld van de Atlantikwall. Door haar goede staat kan zij gerekend worden tot de belangrijkste Europese Musea in militaire verdedigingswerken. De artilleriestukken kregen opnieuw een plaats in de oude stellingen. Veel bunkers werden gerestaureerd en opnieuw ingericht met authentieke objecten. 

Max 16 deelnemers 
Leden betalen 1x voor 11 fysieke events, alle kosten inbegrepen. Ben je nog geen lid, wees dan 2x per jaar welkom. Inschrijven hieronder, waarbij je je profiel invult. 

Schema 
14u00 al welkom
14u30 start wandeling 
16u30 Matchmaker Stijn Van Der Meulen stelt de deelnemers voor – je hoeft dus niet zelf te pitchen. Raadpleeg vooraf de Binder (deelnemerslijst) en selecteer je gesprekspartners. Je zal zien: je zal je na deze leuke dag beter mensen onthouden. Dat verhoogt de kans op vruchtbare contacten. 
17u00 aperitief en diner met wisselende gesprekspartners
20u00 einde

Schrijf je nu in aan early-bird tarief van €165 excl. BTW tot en met 31/03/2023. Vanaf 01/04/2023 betaal je €179 excl. BTW.

Je kan je inschrijven tot en met 27/04/2023 via de website.