Wil je een netwerkavond met lekker eten, een inspirerende spreker, een straffe gastlocatie en 1 of meer uitstekende contacten? Lees dan verder. 

Deelnemers
Ondernemers met open geest, bereid om anderen sterker te maken
Max 35 plaatsen, voor zowel leden van XXL als niet-leden

Culinair
3 gangen 

Locatie 
Mediabedrijf DB Video (aftermovies, bedrijfsfilms en captaties) werd in 1998 opgericht in een Edegemse garage. Het bedrijf telt intussen 39 personeelsleden en een sterk netwerk van freelancers. Bekende klanten zijn Red Bull, Katoen Natie, Vuelta, Europees Parlement en Tomorrowland. DB Video kwam in 2017 in handen van sectorgenoot Videohouse. Kleine broertje Motcha (videomarketing en strategie) werd recent gelanceerd. 

Spreker & rondleiding
Ben Rouffa, Managing Partner, voormalig VTM-correspondent 
Ben vertelt over de opbouw van de firma, projecten in binnen- en buitenland, samenwerking met freelancers en verdere uitdagingen. Je krijgt tijdens de rondleiding een unieke blik achter de schermen van de TV-wereld, aftermovies en bedrijfsfilms.

Opzet
Speed dates met telkens 3 anderen (20 minuten), in de filosofie van gunnen & geven: anderen met de beste intenties tips geven om sterker te ondernemen. Vooraf geef je online door met wie je zeker aan tafel wil, op basis van de profielenlijst. 

Schrijf je nu in aan early-bird tarief tot en met 29/02/2020. Vanaf 01/03/2020 is de inschrijvingsprijs €89 in plaats van €84 (excl. BTW).

Je kan je inschrijven tot en met 20/03/2020 via de website. Laattijdige inschrijvingen kunnen enkel mits akkoord van organisator Stijn.