Vindt plaats op latere datum owv Corona. 

"Dat was het beste wat ik ooit op een netwerkevent heb gegeten".

Wil je een netwerkavond met subliem eten, een inspirerende spreker, een straffe gastlocatie en interessante gesprekspartners? Lees dan verder. 

Deelnemers
Ondernemers met open geest, bereid om anderen sterker te maken
Max 30 plaatsen.

Inschrijven
Tot en met 20 maart is de inschrijvingsprijs €139. Profiteer zo van €25 korting. Klik op "schrijf me in", vul je profiel in dat anderen te zien krijgen en reken online je factuur af.

Culinair
De 7 culinaire werken van Vu-Gastro. Chef Steven Segers verdiende zijn strepen bij de Europese Unie. 

Locatie 
Mediabedrijf DB Video (aftermovies, bedrijfsfilms en captaties) werd in 1998 opgericht in een Edegemse garage. Het bedrijf telt intussen 39 personeelsleden en een sterk netwerk van freelancers. Bekende klanten zijn Red Bull, Katoen Natie, Vuelta, Europees Parlement en Tomorrowland. DB Video kwam in 2017 in handen van sectorgenoot Videohouse. Kleine broertje Motcha (videomarketing en strategie) werd recent gelanceerd. 

Spreker & rondleiding
Ben Rouffa, Managing Partner, voormalig VTM-correspondent 
Ben vertelt over de opbouw van de firma, projecten in binnen- en buitenland, samenwerking met freelancers en verdere uitdagingen. Je krijgt tijdens de rondleiding een unieke blik achter de schermen van de TV-wereld, aftermovies en bedrijfsfilms.

Opzet
Speed dates met telkens 3 anderen (20 minuten), in de filosofie van gunnen & geven: anderen met de beste intenties tips geven om sterker te ondernemen. Vooraf geef je online door met wie je zeker aan tafel wil, op basis van de profielenlijst. 

Schema
18u00 al welkom en eerste gang om 18u20 
18u30 motcha en db video achter de schermen
19:10u 3 matches (vooraf geselecteerd op basis van de profielenlijst)
20:00u eerste speed date 
20:20u tweede speed date 
20:40u derde speed date 
21:00u vierde speed date
21:20u vierde speed date
21:40u vijfde speed date
22:00u napraten
23:00u sluiten