Gastlocatie Netwerkers Antwerpen bekroond als ‘kmo van het jaar’

In 2018 werd De Geus al gekroond tot ‘Beste fietsenwinkel in België”. De BeBike-award had de zaak te danken aan “haar warme professionaliteit”. Daar komt nu de titel van Antwerpse kmo van het Jaar bij.

Wat is het succesrecept van Fietsen De Geus? 
“Wij zijn net zo succesvol omdat wij in dat middensegment zitten, tussen de grote retailketens die geen voeling hebben met de regio en de kleine ambachtelijke fietsenmaker. Die laatste heeft het ook steeds moeilijker omdat er veel meer bij komt kijken tegenwoordig. Toen ik tien jaar geleden begon als zaakvoerder, hadden we nog geen enkele elektrische fiets in de winkel. Er is de jongste jaren echt een revolutie bezig op de fietsenmarkt” zegt zaakvoerder Thomas Vanderhoydonck.
Eerder dit jaar lanceerde het bedrijf de online tool Veloplan met als bedoeling “zo veel mogelijk werknemers op de fiets te krijgen”. Met die tool kunnen werkgevers gepaste informatie terugvinden over bedrijfsfietsen. “Door een tekort aan expertise aarzelen kmo’s soms nog om hun werknemers volop te laten fietsen. Onze tool lost dat probleem op”, aldus Vanderhoydonck.
Niet-leden zijn 2x per jaar welkom bij Netwerkers om te proeven van het concept en kennis te maken met een tiental deelnemers. Als je die authentieke babbels met ondernemende mensen wil koppelen aan inzichten over fietsleasing, dan is dit misschien wel het geknipte event voor jou. 

Schema
18:00 al welkom
18:30 rondleiding in montage, magazijn, kantoren en sociaal project De Geus Plus
19:15 3x slow daten per 2 tot 4 personen. Wisselende gesprekspartners met matching. Je hoeft dus niet zelf op zoek naar gesprekspartners. 
21:45 napraten

Culinair
De 6 werken van chef Steven Segers

Veloplan in Mortsel
60 parkeerplaatsen rond het gebouw voorzien
Net naast de fiets-o-strade midden in een atypische groene zone.
Het pand heeft ook een heel aantrekkelijke event-zaal voor het diner & gesprekken

Meer info over het bedrijf dat dit event host
www.veloplan.be 
www.fietsendegeus.be 

Schrijf je nu in aan early-bird tarief van €165 excl. BTW tot en met 31/01/2023. Vanaf 01/02/2023 betaal je €180 excl. BTW.

Je kan je inschrijven tot en met 12/02/2023 via de website.