1+1 gratis
Inschrijven = 1 extra inschrijver gratis.
Vraag je gratis code voor die 2e inschrijver aan via info@netwerkers.be
Nog 4 plaatsen want al 16 deelnemers ingeschreven. 

Wat?
DIt event in een notendop: rondleiding en uitleg fietsleasing in nieuwe hoofdkwartier, zes gangen, 12 gesprekspartners en zelfs een ondernemende singles tafel. 
In 2018 werd De Geus al gekroond tot ‘Beste fietsenwinkel in België”. De BeBike-award had de zaak te danken aan “haar warme professionaliteit”. Daar kwam de titel van Antwerpse kmo van het Jaar 2022 bij.

Wat is het succesrecept van Fietsen De Geus? 
“Wij zijn net zo succesvol omdat wij in dat middensegment zitten, tussen de grote retailketens die geen voeling hebben met de regio en de kleine ambachtelijke fietsenmaker. Die laatste heeft het ook steeds moeilijker omdat er veel meer bij komt kijken tegenwoordig. Toen ik tien jaar geleden begon als zaakvoerder, hadden we nog geen enkele elektrische fiets in de winkel. Er is de jongste jaren echt een revolutie bezig op de fietsenmarkt” zegt zaakvoerder Thomas Vanderhoydonck.

Leden en niet-leden
De helft vd deelnemers zijn mensen die voor het eerst komen, of 1 à 2 per jaar deelnemen. Niet-leden zijn 2x per jaar welkom bij Netwerkers om te proeven van het concept en kennis te maken met een tiental deelnemers. Als je die authentieke babbels met ondernemende mensen wil koppelen aan inzichten over fietsleasing, dan is dit het geknipte event voor jou. Omdat er uit 3 online edities voor ondernemende singles 1 koppel kwam, is er ook voor het eerst in Antwerpen een singles tafel. Die is er volgende maand in Kontich ook. 

Schema
18:00 al welkom
18:30 rondleiding in montage, magazijn, kantoren en sociaal project De Geus Plus
19:15 4x 35 minuten per 4 personen. Wisselende gesprekspartners met matching. Je hoeft dus niet zelf op zoek naar gesprekspartners. 
21:45 napraten

Culinair
De 6 werken van chef Steven Segers: fine dining 

Veloplan in Mortsel
60 parkeerplaatsen rond het gebouw voorzien
Net naast de fiets-o-strade midden in een atypische groene zone.

Meer info over het bedrijf dat dit event host
www.veloplan.be 
www.fietsendegeus.be 

Inschrijven = 1 extra inschrijver gratis. Vraag je gratis code voor die 2e inschrijver aan via info@netwerkers.be