Filosofie & thema
Welkom als niet-lid bij Netwerkers Oost-Vlaanderen. Wie geen lid is, is 1x per jaar welkom per groep. Netwerkers Oost-Vlaanderen is 1 van de 6 actieve groepen. 
Bouw -en vastgoedondernemers die elkaar business gunnen en geven, dat is waar het op 7 oktober rond draait in Geraardsbergen.
Dé uitgelezen kans voor jou om persoonlijk met 20 ondernemers te spreken, bij te leren en synergieën op te zoeken. Als jij achteraf voor 1 iemand iets kan doen, en 1 iemand kan voor u iets doen, dan ben je goed af, toch? 

Locatie
“Residentie De Kloef” is architecturaal en ecologisch een trendsetter in België: vloerverwarming met warmtepompen, een glasgevel, panoramische lift en groendak maken van “De Kloef” met 16 assistentiewoningen + conciërgewoning een uniek concept!  De residentie is opgebouwd rond een gemeenschappelijke overdekte straat. Eigenaar Stefaan Premereur leidt ons rond. 

Cateraar
She Cooks, 3 gangen. Warm buffet. 

Deelnemers
zelfstandigen en KMO. Max 35, zowel leden als niet-leden van Netwerkers

RES
Wij aanvaarden voor dit event 50 procent RES. Mail naar stijn@netwerkers.be als je met RES wil betalen. 

Schrijf je nu in aan early-bird tarief tot en met 16/09/2019. Vanaf 17/09/2019 is de inschrijvingsprijs €64.50 in plaats van €49.50 (excl. BTW).

Je kan je inschrijven tot en met 06/10/2019 via de website. Laattijdige inschrijvingen kunnen enkel mits akkoord van organisator Stijn.