Inschrijven = 1 extra inschrijver gratis. Vraag je gratis code voor die 2e inschrijver aan via info@netwerkers.be
Verwacht je aan bijleren over dingen minder/niet meer persoonlijk nemen, masterminden aan verschillende tafels én er is ook een singles tafel. 

Donderdag 23 maart welkom op de meest iconische locatie aan de Belgische kust. Geniet van het luisterbereide gezelschap en 4 gangen in de Southport Sunset Lounge van Belgium Pier Blankenberge . Deze zaal biedt een prachtig zicht over de Noordzee & zonsondergang. 2x per jaar welkom op een fysieke editie als je geen lid bent. Meer info over vaker komen via deze link.

Schema
18:00 Al welkom
18u30 Nele Descheemaecker licht toe hoe je dingen wel en niet persoonlijk opneemt. Nele heeft ervaring als middenkader, directielid en international boardmember in een groot bedrijf. Ze is trainer en spreker.
19:00: 3 masterminds doelstellingen 2023 van telkens 50 minuten met ondernemende, gelijkgezinde gunners en gevers. Er is op de koop toe ook een korte hynose-sessie.
22:00 einde

Matching
De specialiteit van oprichter Stijn Van Der Meulen, klinisch psycholoog. Hij zorgt voor een goeie matching. Er zal – en da's uitzonderlijk – ook een singlestafel zijn. Want ook dat schept een band. 

Opgelet
Max 16 plaatsen