Goed doel
Vzw Villa Max
 is een organisatie die Vlaamse gezinnen met een ongeneeslijk, mogelijk levensbedreigend ziek kind een ontspannen en kosteloze vakantie aanbiedt. Het event vindt plaats waar de vakanties van Villamax doorgaan, naast het zwembad van Brasschaat.

Waarom is 23 september een maandag om naar uit te kijken? 
* Omdat jij een concreet verschil maakt door je komst. Van 150 euro inschrijvingsprijs gaat 50 ex btw naar catering. Schrijf je je in als niet-lid, dan bepaal je zelf waar jouw 100 euro naartoe gaat. Voorbeelden:    uitstappen gedurende een week voor een gezin, een ontbijt voor 3 gezinnen. 
* Je geniet van exquise warme gerechten.  
* Je maakt kennis met ondernemers in de onvergelijkbare sfeer van Gunnen & Geven. Echte gesprekken met mensen die interesse tonen in wie je bent en wat je doet. 

Voorwaarden
Je komt met open vizier, zonder te pushen, in de hoop je firma te laten groeien. Netwerkers gaat niet over directe verkoop maar over mogelijk toekomstige sales. Je betaalt online bij inschrijving. Als je je hieronder wil inschrijven voor dit event, dan krijg je meteen een scherm waarin je gegevens over je bedrijf en jezelf invult. Want nog belangrijker dan wie jij kent is dat anderen jou kennen. Je krijgt enkele dagen voor het event de keuze van tafelgenoten. Je weet dus op voorhand wie er aanwezig zal zijn. Da's een grote troef. 

Max aantal 
60 deelnemers

Schrijf je nu in aan early-bird tarief tot en met 16/09/2019. Vanaf 17/09/2019 is de inschrijvingsprijs €160 in plaats van €150 (excl. BTW).

Je kan je inschrijven tot en met 23/09/2019 via de website. Laattijdige inschrijvingen kunnen enkel mits akkoord van organisator Stijn.