"Informeel, verbindend, inspirerend en gestructureerd" Zo vatten deelnemers het concept van de 8 tafels samen.
De mijnsite in Beringen is de best bewaarde mijnsite van Europa. In be-MINE gaan we vanaf 18u eerst ondergronds, waar we o.a. het verhaal horen van Erendiz Ates' opa Mikail, in 1964 naar Heuden-Zolder gekomen om als mijnwerker aan de slag te gaan. Na een tijdje werd hij opzichter en leidde hij zijn team 20 jaar in nightshift, 1km onder de grond. Hij deed dit om zijn kinderen alle kansen te kunnen geven om zichzelf te ontwikkelen. Na de rondleiding krijg je 6 gangen en 3 thematafels. Stijn Van Der Meulen matcht u met de juiste mensen, binnen en buiten de tafels, ook op basis van de voorkeuren die je 6 dagen vooraf geeft.
8 thema's; mail er meteen 3 uit de lijst naar info@netwerkers.be na de inschrijving te hebben afgerond
- LinkedIn: van connectie naar klant en ambassadeur (Erendiz Ates, AZ-Solutions)
- Personal branding met fun: waarom we humor zo belangrijk vinden in ons leven en onszelf niet te serieus mogen nemen (Stijn Van Der Meulen, Netwerkers)
- Toerisme @ be-MINE: avontuur, natuur, sport, feesten en historie, allemaal op één plek (Thomas Vints, burgemeester Beringen)
- Leiderschap: waarom je niet halsoverkop naar problem solving mag springen (Katia Di Lernia, Di Lernia Growth Guide)
- Strategic selling (Vincent Dejans, Ioma.be)
- a. Waarom je geen bestseller wil schrijven b. Rakend, bindend en verbindend schrijven met de hulp van AI (Marthe Van Campenhout, Content Atelier) (kies 1 van deze 2 subthema's over schrijven, of allebei. Als je ze beide kiest, zijn 2 van jouw 3 tafels met Marthe)
- De parallel tussen coaching van medewerkers en sporters (Silvio Giovanelli, United Experts Group en hoofdcoach van FC Landen)
- Van diversiteit naar hoge productiviteit (Els Maris, be.inclusive)
Schema
17u45 al welkom voor een drankje
18u15 bezoek Mijnmuseum
19u30 3 thematafels van telkens 40 minuten – terwijl geniet je van 6 kwalitatief sterke gangen
21u30 napraten
22u00 einde
Catering
De 6 creaties van chef Steven Segers (Vu-Gastro)
Max 50 deelnemers
Schrijf je nu in aan early-bird tarief van €185 excl. BTW tot en met 13/01/2025. Vanaf 14/01/2025 betaal je €200 excl. BTW.
Je kan je inschrijven tot en met 26/01/2025 via de website.