ikke, ikke, ikke bij Netwerkers Gempemolen

Maandag 25 juni 2018 om 18u15 maar al welkom om 18u

Thema
Bart Roovers over "ikke, ikke, ikke".

Is de klant koning? Hans Meus stelde een register van gemiste opportuniteiten online. Elke vraag waarop hij en zijn team afwijkend moet antwoorden, wordt genoteerd en er wordt over nagedacht: kunnen we van onze "nee" een "ja" maken? Richard Branson schreef "Gaat niet bestaat niet". 
Hoe ga je om met het ongeduld en onbegrip van (potentiële) klanten? Kan je van elke firma verwachten dat ze de dag zelf hun mails beantwoorden? Moet je telefonisch bereikbaar zijn? Is een "ikke ikke ikke"-klant uw ideale klant? Wie is uw slechtst mogelijke klant? Hou je altijd een gaatje voor een "ikke ikke ikke"-klant als die meer wil betalen dan een gewone klant? 

Locatie
Adres: Gempstraat 56 in St-Joris-Winge. 

Uur
18u welkom, start om 18u15 

Filosofie
Doel in de gezellige Gempemolen is elkander iets gunnen. Anderen beter maken. De sfeer is heel informeel en ongedwongen. Leden zijn opvallende ondernemers. De dikkenekkerijfactor is nul. Doordat mensen elkaar beter maken, ontstaat er vertrouwen. En uit dat vertrouwen vloeit betere business voort. We brengen bijzondere, sterke persoonlijkheden dichter bij elkaar. Wist je dat Netwerkers Gempemolen de eerste van acht regio's was? 

Kostprijs voor niet-leden
Een try-out kost u slechts 79 euro ex btw. Lekker eten en drank er gratis bovenop. 

Leden 
Leden zijn maandelijks aanwezig. Meer over hen en lidmaatschapsformules via https://netwerkers.be/event/NETWERKERSCLUB-GEMPEMOLEN

Geef uw voorkeur om te eten:

Kies uw tarief:

Door u in te schrijven gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Om u in te schrijven moet u eerst een account aanmaken, hierna zal de inschrijfknop verschijnen.