Sprekers
Yves Peeters en Chris Joret (Energief, preventie-adviseur) 
Erik Bosmans (Netcure, cybersecurity)
Vul jij als niet-lid het derde thema graag in? We zoeken nog iemand die kan spreken over alarmsystemen. Stuur naar stijn@netwerkers.be als jij onze vrouw of man bent. 

Onvergelijkbaar
De unieke out of the box sfeer van Gunnen & Geven, waarin de plezierige en gemoedelijke weg richting groei voorop staat. Met open vizier en meedenkend gezelschap kom je sneller vooruit. De sterkte van het concept zit 'm in de plezierige, ongedwongen sfeer, de matching en doelgerichtheid. 

Welkom
Welkom als niet-lid op deze avond van Netwerkers de Kempen om de vaste leden en niet-leden te leren kennen. Een bont, joviaal gezelschap dat jou maar al te graag leert kennen. De sfeer is écht plezant en zéér gemoedelijk. 

Maximum aantal 
Opgelet. Max 32 deelnemers, zowel leden als niet-leden. Je leert 3 deelnemers kennen in de hoofdgerecht ronde, en 3 anderen tijdens het dessert. Er zijn ook 2 speed date rondes waar je telkens 1 iemand leert kennen. Doorheen heel de avond spreek je dus minstens een tiental deelnemers.. 

Voorwaarden
Je komt met open vizier, zonder te pushen, in de hoop je firma te laten groeien. Netwerkers gaat niet over directe verkoop maar over mogelijk toekomstige sales. Je betaalt online bij inschrijving. Als je je hieronder wil inschrijven voor dit event, dan krijg je meteen een scherm waarin je gegevens over je bedrijf en jezelf invult. Want nog belangrijker dan wie jij kent is dat anderen jou kennen. Je krijgt enkele dagen voor het event de keuze van tafelgenoten. Je weet dus op voorhand wie er aanwezig zal zijn. Da's een grote troef. 

Schema
18u00 apero en hapjes
18u30 welkomstwoordje en gerichte voorstelling deelnemers door Stijn Van Der Meulen, bezieler van Netwerkers
18u45 hoofdgerecht & mastermind
19u40 pauze 
19u50 sprekers Erik, Chris en Yves 
20u30 dessert aan nieuwe tafel & mastermind
21u10 speed date 
21u25 speed date 
21u40 slotwoord
21u45 napraten  
22u30 einde

Schrijf je nu in aan early-bird tarief tot en met 20/12/2019. Vanaf 21/12/2019 is de inschrijvingsprijs €79.50 in plaats van €69.50 (excl. BTW).

Je kan je inschrijven tot en met 07/01/2020 via de website. Laattijdige inschrijvingen kunnen enkel mits akkoord van organisator Stijn.