1 plaats vrijgekomen. Neem jij plaats aan onze tafels?

Als Goran Vanneste ergens kaas van gegeten heeft, dan is het wel kaas. In zijn Studio Smaak in Oedelem vind je ruim 100 verschillende soorten kazen. Onze chef Steven Segers verwerkt de beste kazen van Studio Smaak in 5 sublieme gangen. 

Jij kan er bij zijn in Zuienkerke. Opgelet: nog 1 plaats.

Menu met kazen van Studio Smaak:
Koude hapjes:
Geitenkaas/ chutney rode ajuin/ crumble walnoot (Grieks)
Carpaccio tomaat/ buratta/ parmaham/ pesto (italiaans)
Koud voorgerecht:
Gerookte zalm/ Brugse kaas/ Rode biet/ radijs (Belgisch)
Hoofdgerecht:
Irish beef/ Rochefort saus/ sjalot/ asperges/ bouchon aardappel (Iers)
Dessert:
Kazen uit eigen land 

Schema
18u00
18u30 Down Under als inspiratiebron voor de Belgian Dream van Justin en Laurence
19u00 6 gangen met begeleidende uitleg door Goran Vanneste. 
Wij matchen jou op basis van de deelnemerslijst en je keuze van gesprekspartners. Die deelnemerslijst is zichtbaar 6 dagen voor aanvang van het event. Tijdens de gangen wissel je telkens van tafel, zodat je tafelt met 6 matches. 
21u45 napraten