Wist je dat …
… de meesten worstelen met ofwel mensen aanspreken ofwel relaties onderhouden?
… 98% verkooppraatjes haat? 
… 72% netwerken niet fijn vindt?
… 62% van de mensen het meeste moeite heeft met hulp vragen?

Doel van deze 1 op 1 opleiding is jouw kansen op return van netwerken fors te verhogen. Dat doen we enerzijds door aan de slag gaan met bewustwording (welke innerlijke stemmetjes hoor jij?) en anderzijds theorie om te zetten in oefeningen. Zo ervaar je zelf hoe netwerken voor jou werkt. 

1 netwerkevent inbegrepen in de prijs van de opleiding (!)
Na de opleiding analyseren we samen welk event het best bij jou past. Je mag dan én voorbereid én gratis deelnemen aan dat event van Netwerkers. Dat overzicht van events vind je hier

Schema
9u30-12u deel 1
12u middagpauze met netwerken 
12u30-15u deel 2

Recensies
Stijn is de aangewezen persoon als je vragen hebt over netwerken. Hij heeft een niet-traditionele visie op netwerken waar ik volledig achter sta: veel authentieker, menselijker en warmer dan het traditionele quid-pro-quo. 
Margaux Smets

Tijdens een zeer interactieve cursus 'efficiënt netwerken' laat Stijn je nadenken over wat netwerken nu eigenlijk wel is. Het draait er niet om 100x je sales pitch af te rammelen tegen evenveel gesprekspartners, maar wel om mensen met elkaar te verbinden, gemeenschappelijke interesses, een band opbouwen, echt vertrouwen winnen. 
Kurt Dewit

Stijn heeft me doen inzien dat mensen vaak een verborgen talent hebben nl. netwerken. Netwerk op je eigen ik-manier zodat je er zélf plezier aan beleeft EN waar je zélf energie van krijgt. Stijn is ook een coach die door zijn spontane-zijn het creatieve van elkeen naar boven brengt. 
Tom Meulemans

Stijn weet als geen ander hoe hij een groep kan (blijven) boeien als het over netwerken gaat. Zelfs zelfverklaarde “babbelaars”, mezelf incluis, kunnen nog heel wat leren van hem! Stijn is niet alleen een pro in verbinden, maar ook in het in verbinding blijven met mensen. Daarnaast heeft hij mij doen inzien dat een vlotte babbel niet volstaat om “te blijven hangen”; de aandacht trekken met een pakkende, verrassende of grappige intro/oneliner is key! 
Sara Deneut

De inschrijvingsprijs is €495 (excl. BTW).

Je kan je inschrijven tot en met 22/06/2024 via de website.