Impulsiviteit, hyperactiviteit en aandachts- en concentratieproblemen. En toch een groot netwerk uitbouwen. Kan dat? Ja, zeker omdat er ook veel krachten uitgaan van ADHD. Stijn wil jou graag met goesting laten netwerken. 

Dat doet Stijn enerzijds door aan de slag gaan met bewustwording (welke innerlijke stemmetjes hoor jij?) en anderzijds theorie om te zetten in oefeningen. Zo ervaar je zelf hoe netwerken voor jou werkt. 

Schema
08u00-12u30

Recensies
Stijn is de aangewezen persoon als je vragen hebt over netwerken. Hij heeft een niet-traditionele visie op netwerken waar ik volledig achter sta: veel authentieker, menselijker en warmer dan het traditionele quid-pro-quo. 
Margaux Smets

Tijdens een zeer interactieve cursus 'efficiënt netwerken' laat Stijn je nadenken over wat netwerken nu eigenlijk wel is. Het draait er niet om 100x je sales pitch af te rammelen tegen evenveel gesprekspartners, maar wel om mensen met elkaar te verbinden, gemeenschappelijke interesses, een band opbouwen, echt vertrouwen winnen. 
Kurt Dewit

Stijn heeft me doen inzien dat mensen vaak een verborgen talent hebben nl. netwerken. Netwerk op je eigen ik-manier zodat je er zélf plezier aan beleeft EN waar je zélf energie van krijgt. Stijn is ook een coach die door zijn spontane-zijn het creatieve van elkeen naar boven brengt. 
Tom Meulemans

Stijn weet als geen ander hoe hij een groep kan (blijven) boeien als het over netwerken gaat. Zelfs zelfverklaarde “babbelaars”, mezelf incluis, kunnen nog heel wat leren van hem! Stijn is niet alleen een pro in verbinden, maar ook in het in verbinding blijven met mensen. Daarnaast heeft hij mij doen inzien dat een vlotte babbel niet volstaat om “te blijven hangen”; de aandacht trekken met een pakkende, verrassende of grappige intro/oneliner is key! 
Sara Deneut

Schrijf je nu in aan early-bird tarief van €295 excl. BTW tot en met 31/07/2024. Vanaf 01/08/2024 betaal je €325 excl. BTW.

Je kan je inschrijven tot en met 01/09/2024 via de website.