Efficiënt netwerken: zo knoop je contacten aan, bouw je relaties uit en krijg je return (editie Antwerpen voor loopbaancoaches)

Wist je dat …
… de meesten worstelen met ofwel mensen aanspreken ofwel relaties onderhouden?
… 98% verkooppraatjes haat? 
… 72% netwerken niet fijn vindt?
… 62% van de mensen het meeste moeite heeft met hulp vragen?
… loopbaancoaches heel tevreden zijn over de opleiding? Daarom organiseren we deze specifiek voor loopbaancoaches.

Doel van deze opleiding is jouw kansen op return van netwerken fors te verhogen. Dat doen we enerzijds door aan de slag gaan met bewustwording (welke innerlijke stemmetjes hoor jij?) en anderzijds theorie om te zetten in oefeningen. Zo ervaar je zelf hoe netwerken voor jou werkt. We analyseren samen ook hoe je op dit moment netwerkt. Wat kan er beter? 

Schema
10u-11u30 deel 1
11u30-12u15 korte wandeling en broodjesluch 
12u15-15u deel 2

Recensies
Stijn is de aangewezen persoon als je vragen hebt over netwerken. Hij heeft een niet-traditionele visie op netwerken waar ik volledig achter sta: veel authentieker, menselijker en warmer dan het traditionele quid-pro-quo. 
Margaux Smets

Zelf veel trainingen gegeven en gevolgd, maar de netwerk training van Stijn was van een heel ander niveau. Geen saaie PPT, geen standaard tips maar echte diepgang in het onderwerp met de cursisten.
Ibrahim Akdogan, trainer veiligheidsopleidingen

Tijdens een zeer interactieve cursus 'efficiënt netwerken' laat Stijn je nadenken over wat netwerken nu eigenlijk wel is. Het draait er niet om 100x je sales pitch af te rammelen tegen evenveel gesprekspartners, maar wel om mensen met elkaar te verbinden, gemeenschappelijke interesses, een band opbouwen, echt vertrouwen winnen. 
Kurt Dewit

Stijn heeft me doen inzien dat mensen vaak een verborgen talent hebben nl. netwerken. Netwerk op je eigen ik-manier zodat je er zélf plezier aan beleeft EN waar je zélf energie van krijgt. Stijn is ook een coach die door zijn spontane-zijn het creatieve van elkeen naar boven brengt. 
Tom Meulemans

Stijn weet als geen ander hoe hij een groep kan (blijven) boeien als het over netwerken gaat. Zelfs zelfverklaarde “babbelaars”, mezelf incluis, kunnen nog heel wat leren van hem! Stijn is niet alleen een pro in verbinden, maar ook in het in verbinding blijven met mensen. Daarnaast heeft hij mij doen inzien dat een vlotte babbel niet volstaat om “te blijven hangen”; de aandacht trekken met een pakkende, verrassende of grappige intro/oneliner is key! 
Sara Deneut

Schrijf je nu in aan early-bird tarief van €295 excl. BTW tot en met 31/08/2024. Vanaf 01/09/2024 betaal je €325 excl. BTW.

Je kan je inschrijven tot en met 22/11/2024 via de website.