1+1 gratis: geef iemand uit uw netwerk een mooi kado. Trakteer hem/haar op een avond vol verbinding. Tweede persoon inschrijven? Mail info@netwerkers.be

Thema
Het boek de Go-Giver past helemaal bij de filosofie van Netwerkers: gunnen & geven. De Go-Giver vertelt het verhaal van de jonge en ambitieuze Joe, die smacht naar succes. Hij is een echte go-getter, een verkoper die vóór alles zijn omzettargets wil halen. Hij merkt echter dat harder werken hem niet dichter bij zijn doelstellingen brengt, maar er juist verder vanaf.
Op een dag, aan het eind van een kwartaal waarin hij zijn targets niet heeft gehaald, vraagt hij advies van de raadselachtige Pindar. De week daarop introduceert Pindar hem bij een aantal go-givers: een restaurateur, een CEO, een financieel adviseur, een makelaar in onroerend goed en iemand die de naam de Verbinder draagt. Pindars vrienden delen met Joe de vijf wetten van stratosferisch succes. Joe leert zijn aandacht te verleggen naar geven in plaats van nemen door open te staan voor de belangen van anderen en te zoeken naar de meerwaarde die hij kan bijbrengen. Het bleek de sleutel tot onverwacht succes. 

Spreker
Ken de Kort

Schema
19:45 al welkom
20:00 tijdens de avond en de week erop pas je de principes van het boek toe op je eigen ondernemerschap. Ken vertelt, we gaan in groepjes in interactie met elkaar. Het is een netwerkevent, geen opleiding. Je zal zien: je leert enorm veel op zo'n avond.
22u00 napraten
22u30 deuren sluiten

Locatie
Thuis bij Hendrik Hellemans, zaakvoerder Coachingplanet, en Valence Matheuse, Keynote speaker 'Patient experience' en 'Patient journey', in Zoersel. 

Wie
Laatste 4 plaatsen voor zaakvoerders die de status-quo willen doorbreken. Die, als iedereen naar rechts gaat, op z'n minst onderzoeken of naar links gaan de betere optie is. De inschrijvingen voor dit event lopen vlot. Ben je echt gemotiveerd, dan zien we je graag inschrijven alvorens het volzet is. 

Eten in Italiaanse stijl en alle drankjes inbegrepen