Hoe maak je een zaak rendabel? Editie St-Truiden

Maandag 28 januari om 18u30 maar al welkom om 18u

Hoe een zaak rendabel maken?

Eigenaar en bekende Truineer Raf Vanmechelen zag de behoefte aan vers en lekker eten in St-Truiden voor een betaalbare prijs. Daarom startte hij met Roasties Bar een volks restaurant op. Samen met Tim Pisane van Feestzaal de Jachthoorn in Zepperen spreekt hij over horeca en de creativiteit die er bij komt kijken om een zaak rendabel te maken.

Filosofie
Gunnen & Geven: oprecht blij zijn dat iemand anders groeit. 

Uur
We starten om 18u30 maar al welkom om 18u.

Locatie
Heilig Hartplein 3, 3800 St-Truiden

Geef uw voorkeur om te eten:

Kies uw tarief:

Door u in te schrijven gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Om u in te schrijven moet u eerst een account aanmaken, hierna zal de inschrijfknop verschijnen.