Netwerkers Hof Ter Velden: durf commercieel zijn

Donderdag 28 september 2017 om 18u (met start meeting om 18u15)

 

Niet méér maar wel bétere business? Inspireer je graag anderen? Laat je je graag beter maken met de juiste tips? Elk jaar krijgen we een pak bezoekers over de vloer. Presentaties van zowel relevante experts als deelnemers lopen dan ook als een rode draad doorheen de avond. Vooraf krijg je een overzicht van alle deelnemers. In 2 tafelrondes koppelen we u aan uw beste matches. In het laatste uur spreek je gericht met diegene die u dan nog wil spreken en omgekeerd. Echt netwerken: ècht contact leggen met nieuwe mensen. Mensen ècht beter leren kennen.

Netwerkers Hof Ter Velden: Start to network

Donderdag 26 oktober 2017 vanaf 18u

 

De leden zijn gunners en gevers die heel graag nieuwe mensen leren kennen en hun collega-leden beter leren kennen. Bezoekers zijn zaakvoerders/ondernemende sales die onze filosofie delen: netwerken gaat over de ander vooruit helpen. Je beleeft een komische, ontspannende avond waarin iedereen aandacht krijgt, en je geniet van soep, een heerlijk gerecht en drank à volonté, inbegrepen in de prijs van 79 euro excl btw voor de hele avond.

Netwerkers Hof Ter Velden: een spannende ontknoping

Donderdag 14 december 2017 vanaf 18u

 

Een avondje Vlaamse netwerk-kermis. Na 1 jaar worden de grootste gevers in de kijker gezet. Een feestelijk einde van een plezant eerste jaar Netwerkersclub Hof Ter Velden. Tijdens onze netwerkevents komt de mens achter de ondernemende netwerker aan bod. Wie ben je? Wat doe je graag? Wat kan je goed? Netwerkers.be zet fun, toegankelijkheid en recht-voor-de-raap-heid om in concrete projecten met ROI. Een leuke avond met gelijkgestemden: mensen die vooruit willen. Ben je er graag bij voor een try-out?

Netwerkers Hof Ter Velden: uw marketing op een hoger niveau

Donderdag 11 januari 2018 om 18u

 

Tips en tricks! Alle zaakvoerders of zelfstandigen vooruit helpen in hun business maar ook persoonlijk. Da's onze missie. Elkaar gewoon helpen op een pure, eerlijke manier. Hier draait het niet om centen. Hier worden vriendschappen gesmeed.